Motomfotó

Motomfotó

Céges fotózás - arculat fotózás

2015. november 06. - Motomfotó

post-panorama.jpg

„Manapság már hozzá tartozik a munkához a jó megjelenés. Egy cégnek pedig a jó fotók olyanok, mint egy szép nőnek, vagy egy dögös pasinak egy jó ruha: megmutat mindent, amiért utána kell fordulni. Erre jó a céges fotózás. Ez az első benyomás, amire később építkezhetünk. Miért ne legyen ez a lehető legjobb? Mutassuk be együtt úgy a vállalkozását, hogy leendő üzleti partnerei a legjobb képet kapják! Szó szerint!”

motomfoto_013.jpg

Az esküvő és portré fotózás mellett a céges fotózás a nagy kedvencem, főleg ha egy teljes arculati fotózást csinálunk a cégnek. Ezzel a felkéréssel fordult hozzám a Graphisoft akikkel évek óta dolgozunk együtt a cég fotóinak elkészítése kapcsán. A feladatom az volt, hogy egy korrekt, a valóságot teljesen visszaadó sorozatot készítsek. A cégről tudni kell, hogy iszonyatosan ember központú. Tipikusan az a munkahely ahol dolgozni szeretnék ha nem fotográfus lennék és nem saját cégem lenne. Az ő elvárásuk a fotóimmal kapcsolatban az volt, hogy a honlapra látogató munkavállalók is ezt érezzék. Az anyag átadása után azt mondták, a feladatot tökéletesen oldottam meg, bízom benne, hogy ez itt a blogban is jól látható.

 

Kapcsolatfelvétel: info@motomfoto.hu

Molnár Tamás – Céges és rendezvény fotós - http://www.motomfoto.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://motomfoto.blog.hu/api/trackback/id/tr868055202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása