Motomfotó

Motomfotó

Céges arculat fotózás a Fessnekivel

2015. november 09. - Motomfotó

Azt gondolom a  céges arculat fotózás minden cég életében nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a partnereik, vásárlóik felé a legtökéletesebb webes megjelenést tudják biztosítani. Ezt ismerte fel a Fessneki is amikor megkeresett, hogy készítsük el az arculatukat bemutatók mellet az egyéni portréikon át, egy-két reklám fotójukat.

post-panorama_1.jpg

A csapattal egy céges rendezvényen ismerkedtem meg, ahol ők biztosították a résztvevőknek a szórakozást. Igen, a szórakozást, mert a tevékenységük egy olyan érdekes művészi világ, ami minden résztvevőnek egyben egy jó szórakozás is. A Fessneki stúdióban kellemes környezetben, a barátaiddal együtt vagy új emberek társaságban művészeti instruktor segít lépésről lépésre megfesteni egy híres művész festményét. Mindez a szórakozásról és kikapcsolódásról szól, úgy hogy közben egy közösséggel együtt alkotsz. Festés közben ismét felfedezheted a benned rejlő kreativitást, a festményt pedig nem tudod elrontani!

Mind a festés élménye, mind  maga a festmény tökéletes ajándékként szolgálhat családod és barátaid számára is. Mindenkinek ajánlom, hogy látogasson el a honlapjukra és kicsit nézzen körbe ebben az érdekes világban. http://fessneki.hu/ . A cégeknek pedig javaslom, ne feledkezzen meg a céges arculat fotózás jelentőségéről!

Molnár Tamás - Rendezvény és céges fotós - http://www.motomfoto.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://motomfoto.blog.hu/api/trackback/id/tr658065024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása